Klantenservice
Contact gegevens:

U kunt contact met ons opnemen via [email protected] (Binnen 24 uur antwoord op werkdagen), of telefonisch op 0617882227. 


Retour sturen van artikelen:
U dient altijd eerst met ons contact op te nemen voordat u een bestelling of een artikel retour stuurt. U krijgt van ons te horen of en hoe u het artikel retour kan sturen. Bepaalde artikelen kunnen niet retour worden gezonden zoals: cdi's, ontsteking, elektronische onderdelen, beschadigde artikelen en plastic werk waarop beschadigingen van minder dan 2 cm en niet tot de grondlaag zijn doordrongen. Plastic werk is namelijk zeer lastig om 100% onbeschadigt bij de klant te krijgen. Hier zit dan ook een bepaalde tollerantie op.


Aankoopbedrag retour:
Er zijn twee manieren wanneer u recht heeft op een retourbetaling:
1. Geld terug gave bij geen levering binnen de termijn (30 dagen leveringstermijn).
2. U stuurt een artikel onbeschadigt en in originele verpakking retour.

Bij geldteruggave wanneer geen levering heeft plaats gevonden geldt het volgende:
1. De levering heeft niet plaats gevonden binnen de termijn van 30 dagen of u bent met ons overeengekomen dat u afziet van uw bestelling.
2. U dient via de klantenservice pagina uw aankoopbedrag terug te vragen. Geef in het bericht aan om welk ordernummer het gaat, uw naam, uw bankrekening nummer en ter controle uw adres gegevens.
3. De betaling wordt altijd terug gestort naar de rekening waar het vandaan is gekomen.
4. De terugbetaling geschiedt zo snel mogelijk en uiterlijk binnen de wettelijke termijn van 30 dagen.

Wanneer u een bestelling heeft terug gestuurt:
1. Artikelen dienen onbeschadigt en in originele verpakking te worden ontvangen door ons. De verzendkosten voor het retour sturen zijn voor rekening van de klant. U dient altijd de originele (geen kopie!) factuur mee te sturen.
2. Mocht een artikel beschadigt of gebruikt zijn dan kan scooteronderdelenwinkel.nl hier een afschrijving voor rekenen. Dit zal in overleg met u gebeuren.
3. Zodra wij de bestelling netjes hebben terug ontvangen zullen wij uw aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terug storten en uiterlijk binnen 14 werkdagen na ontvangst van de bestelling.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »