Verzenden & retourneren

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

2.1 Hoe kan ik een bestelling terugsturen?
U kunt via onze website inloggen op uw account. Hier kunt u uw bestellingen bekijken. Deze kunt u bekijken door aan de linkerkant op "mijn bestellingen" te klikken. Als u dit heeft gedaan ziet u uw bestelling(en). Druk op bekijken achter de bestelling die u wilt retourneren. U ziet nu een overzicht van uw bestelling. Onderaan dit overzicht ziet u een knop "Artikelen retourneren". Als u hier op klikt kunt u de artikelen selecteren die u retour wilt sturen. Selecteer deze artikelen vul het formulier verder in. Zodra u dit heeft gedaan en u dit formulier verzonden heeft zullen wij de retouraanvraag zo spoedig behandelen.
2.2 Wie betaald de retourkosten?
Wanneer u een bestelling retour stuurt omdat deze bijvoorbeeld niet bevalt, niet past, niet de verwachtingen heeft die u had verwacht, dan zijn de kosten om de artikelen retour te sturen voor rekening van de klant.

Ondanks onze zorg kan het voorkomen dat er iets niet goed is gegaan. Mocht dit het geval zijn en u kan er niks aan doen dan zijn de verzendkosten van het retour sturen voor rekening van scooteronderdelenwinkel.nl. In dit geval dient u wel zelf eerst de verzendkosten te betalen maar krijgt u deze van ons terug.

De retourkosten die scooteronderdelenwinkel.nl vergoedt hebben een maximum van het standaard postpakket volgens kosten PostNL. Op dit moment: € 6,95 (pijldatum: 1 januari 2015).

In alle gevallen dient u uw retour aan te melden via onze website in uw eigen account.
2.3 Hoe dien ik de bestelling retour te sturen?
Op het moment dat u uw bestelling naar ons terug stuurt zijn de redenen van het retour sturen al bekend bij ons. Het enige waar u zorg voor dient te dragen is:

1. De artikelen dienen netjes en in originele verpakking retour te worden gezonden.
2. Helmen dienen onbeschadigt te zijn en alle labels en folie's mogen niet verwijdert zijn.
3. Bij retour sturen altijd de originele factuur (geen kopie) mee sturen.
4. Aanbieden bij een postvervoerder.

Let op: u blijft zelf verantwoordelijk voor het pakket tot het moment van ontvangst door Scooteronderdelenwinkel.nl. Verpak daarom de artikelen goed zodat deze niet beschadigen.

2.4 Wat is het retouradres?
Het retouradres is:

Scooteronderdelenwinkel
Turfsingel 38
9712KR Groningen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »