Betaalmethoden

Bij scooteronderdelenwinkel.nl kunt u uw bestellingen betalen op de volgende manieren:

1. Ideal, betaling gaat volledig automatisch en is 100% veilig. Uw betaalgegevens vinden plaats bij de betaal acceptant en niet bij ons op de site. Denk er wel goed om dat u na de betaling terug keert naar onze website. Dit zorgt voor een goede afwikkeling van uw bestelling.

2. Overschrijving per bank, U dient in dit geval zelf het bedrag van de bestelling over te maken met vermelding van uw ordernummer. De bestelling wordt in dit geval pas verzonden op het moment dat wij de betaling hebben ontvangen. Let op: deze manier van betalen kan vertraging opleveren van uitlevering.

3. Paypal, paypal is een digitale portemonee waarmee u betalingen op internet kan verrichten. Deze manier bied voor beide partijen (de klant en de ondernemer) zeer veel zekerheid.

4. Afhalen, u kunt uw bestelling ook afhalen in onze winkel. Het afhaal adres is: Turfsingel 38, 9712KR in Groningen. U kunt hier op maandag tot en met vrijdag terecht van 10:00 - 18:00 en zaterdags van 10:00 - 17:00.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »